Cine suntem

Asociația TIGHINA

Este constituită de români ce realizează acțiuni de binefacere într-u ajutorarea persoanelor cu handicap și fară posibilități materiale pe tot teritoriu Românesc, să se integreze mai ușor în societate. Contribuie la facilitarea nivelului de trai al acestor persoane, precum și la ridicarea nivelului moral și spiritual.

Membrii fondatori, cât și toți colaboratorii activează ca voluntari în cadrul Asociației, în acest fel toate fondurile obținute din donații sunt folosite într-u ajutorarea oamenilor nevoiași.

Cui ne adresăm ?
I. Ajutăm

1. În primul rând copiilor, dar și familiilor din care provin aceștia, pentru orice cauze ce ar împiedica tratarea problemelor de sănătate, sărăcie sau alte probleme care l-ar împiedica să ducă un trai decent.
2. Instituțiilor de sănătate ce au probleme cu echipamente medicale și materiale necesare petru tratamente.

II. Ajutați

Tuturor persoanelor ce au posibilitatea să dea o mână de ajutor celor nevoiași. O puteți face donând direct în contul bancar al asociației, sau donând 2% din impozitul pe venit anual (mai multe detalii aici). Sau ne puteți contacta direct telefonic sau prin e-mail. Puteți ajuta și prin alte modalități: fie aveți un spațiu / local în care putem face întruniri pentru copii în care să le arătăm că ne pasă de ei și să le facem anumite activități care i-ar încuraja să-și aleagă un drum bun în viață. Sunt multe modalități de a ajuta, dacă sunteți în pană de idei.

0 +
Clienti fericiti
0 +
Proiecte finalizate
0 +
Ani de experienta