Implicarea Asociaţiei TIGHINA in cazul Angelina Niță

În vara anului 2019 Angelina Niță a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pieton.

A fost dusă de urgență la Spitalul din Tiraspol în comă, și într-un final după multe insistențe transferată la Spitalul de Urgență din Chișinău.

În luna decembrie fiind încă în comă medicii de la Spitalul din Chișinău au decis să o externeze pentru că nu mai puteau face nimic pentru starea ei.

Părinții au aflat de centrul de recuperare din Târgu Mureș și au hotărât să o aducă la recuperare. Pentru că nu dețin ambulanțe de tip C pentru transportarea pacienților aflați în comă, Rep. Moldova nu a putut să asigure transportul din Chișinău până în Târgu Mureș.
Cu ajutorul celor de la Crucea Roșie Brașov, pacienta a fost transportată la Târgu Mureș la începutul lunii ianuarie unde pe tot parcursul lunii a efectuat diverse terapii (ședințe hiperbare, kinetoterapie, fiziterapie, etc.) fiind sub supraveghere constantă.

Costurile internării s-au ridicat la 22.000 lei și au fost asigurate de Asociația Tighina București, din banii acumulați prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit pentru anul 2018.

Ținem să mulțumim tuturor pacienților Eurodent BP, care și-au alocat timp pentru a completa formularele de 2%, și vă invităm să fiți în contiunare alături de noi și de proiectele noastre de susținere și ajutorare a persoanelor aflate în situații extrem de dificile.

Formularul actualizat poate fi descărcat de pe site-ul asociației (Formular 3.5% pentru salariați sau Formular 3.5% pentru activitati independente) și depus până pe 25 mai. Anul acesta principala modificare o constituie creșterea la 3,5% a procentului din impozitul pe venit care poate fi redirecționat către asociații dar și adăugarea unor câmpuri noi, formularul având în prezent 2 pagini.

Recuperarea Angelinei merge foarte bine astfel încât dacă doriți să o susțineți puteți dona în contul Asociației Tighina București, precizând în detaliile transferului: Pentru Angelina Niță

Pentru donații directe puteți folosi contul pentru donații în lei deschis la Libra Internet Bank – sucursala Nerva Traian,
IBAN: RO15BREL0002001458930100

Invităm toate asociațiile să fie transparente în prezentarea proiectelor finanțate prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit și condamnăm folosirea acestui tip de donație în scopuri personale de către conducerile asociațiilor prin decontarea cheltuielilor de participare la congrese, achiziția de telefoane laptopuri sau chiar mașini de lux, etc.

Vom fi în continuare alături de românii din întreaga Țară. Mulțumim tuturor celor care nu rămân indiferenți față de nevoile oamenilor aflați în dificultate!

Mai multe detalii legate de sumele alocate cazului se gasec aici.

Suntem alaturi si in 2022.

Contract prestari servicii medicalefactura , dispozitie plata si extras de cont.

Formular de feedback

img3

+4 721 182 367

Alte activități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *